Adina Buzatu l-a "combinat" pe primarul Emanoil Savin
Publicat Miercuri, 31 august 2011, de catre D.M.S.
stilistul Adina Buzatu l-a adus in Bucuresti pe primarul orasului Busteni, Emanoil Savin. Nu a fost vorba despre o cina romantica, ci despre Gala Ziaristilor, eveniment care a avut loc marti seara, in Afi Palace Cotroceni. 


La invitatia organizatorului Beatrice Filip, Adina Buzatu a imbracat jurnalistii care au concurat pentru titlurile de Miss si Mister  Presa 2011. Totodata, a acceptat si rolul de amfitrion alaturi de Andrei Nourescu (GSP TV).  

Pe principiul “Zoe fii barbata”, jurnalistele care au participat la eveniment au imbracat tinute masculine trends by Adina Buzatu, la fel ca si colegii lor de breasla, reprezentanti ai sexului tare. Ca dovada ca femeile sunt atragatoare in haine masculine, primarul Emanoil Savin, invitat pe post de Presedinte al Juriului, a fost vizibil incintat de prezentele sarmante de pe podium.  

Pentru prima data, jurnalistii-concurenti au simtit pe pielea lor cum e in lumina reflectoarelor, “intepati” de intrebarile acide ale membrilor juriului, sub presiunea emotiilor, dar mai ales sub lupa propriilor colegi de breasla.  

Castigatoarea titlului de Miss Presa a fost Alexandra Draghici de la revista VIP, in timp ce Marius Nita (Can Can TV) a fost considerat “frumusetea masculina” No1. Premiul de perspicacitate i-a revenit Ioanei Daconescu (EVZ si Tabu).

“Sunt fericita ca nu am fost in juriu, mi-ar fi fost foarte greu sa aleg, pentru ca toti concurentii au dovedit prezenta de spirit, atitudine excelenta si eleganta in miscari. De aceea, am decis sa-i premiez pe toti cu cite un parfum trends by Adina Buzatu si le-am promis ca voi organiza o prezentare de moda cu jurnalisti.”, a declarat stilistul Adina Buzatu.  

Nu  numai concurentii au fost apreciati pentru frumusete, ci si alte prezente feminine. Astfel, publicul a cerut insistent sa defileze pe podium trei membre ale juriului: cintareata Sophia, prezentatoarea Observatorului, Octavia Geamanu , solista Diana Bisnicu, precum si gazda evenimentului Adina Buzatu.  De altfel, Sophia a deschis evenimentul cu melodie “Unconditional Love”, iar Stefania Calofir a intretinut atmosfera. Incheierea i-a apartinut insa unei voci inconfundabile, Nicola care, intr-o forma de exceptie, a cintat pentru castigatori.  

Impresionat de tinutele trends by Adina Buzatu, primarul Emanoil Savin i-a propus stilistului sa organizeze o prezentare de moda la Castelul Cantacuzino din Busteni care sa completeze seria de evenimente exceptionale, pe care le-a organizat acolo de-a lungul timpului. Are totusi un mare regret, acela ca lipsa unui spatiu potrivit nu ii permite sa organizeze in Busteni un meci al campionului mondial la box, Lucian Bute.

Scopul Galei Ziaristilor a fost strangerea de fonduri pentru ca doua fete gemene, Adi si Lulu, in varsta de 26 de ani, sa aiba o sansa la o viata normala. Cele doua surori sufera de atrofie cerebeloasa si necesita urgent un transplant de celule stem in China. 60.000 de euro este suma pe care atat organizatorii, cat si cei implicati in acest evenimnt, spera s-o poata strange. evenimentul este organizat de jurnalista Beatrice Filip.