Artist senzational, la doar 4 ani
Publicat Marti, 14 iunie 2011, de catre
In timp ce majoritatea copiilor de varsta ei sunt ocupati cu masinute, papusi sau ursuleti de plus, Aelita Andre, din Australia, a devenit un copil de senzatie in intreaga lume. Fiica a doi artisti, micuta Aelita are deja o colectie impresionanta de picturi abstracte si o galerie proprie deschisa in Chelsea.


Prima opera autentica a creat-o la doar cateva luni si multe dintre creatiile ei au foste deja vandute pe bani grei, in expozitii din intreaga lume.


"Un colectionar italian a cumparat trei tablouri - inclusiv unul intitulat <Asteroid> - pentru un total de 27.000 de dolari. Cea mai scumpa piesa a ei este una realizata la doar 2 ani si vanduta in Hong Kong pentru 24.000 de dolari" spune Angela Di Bello, proprietara galeriei Agora Gallery, din Chelsea, New York, care gazduieste in prezent expozitia micutei.


Desi multi ar spune ca picturile ei sunt asemanatoare cu oricare altete realizate de un copil obisnuit, in varsta de 4 ani, Aelita este comparata de catre criticii de arta cu pictori celebri precum Jackson Pollock si Pablo Picasso.


Cuvinte descriptive:
,

Te-ar mai putea interesa: