Barbati puternici care le innebunesc pe femei
Publicat Vineri, 20 mai 2011, de catre D.M.S.
femeile au fost intodeauna atrase de barbatii puternici. Atractia trece dincole de fizic si are legatura mai mult cu banii si pozitia sociala. La fel de "iubiti" sunt si barbatii care au o reputatie de cuceritori.


Roman Abramovici
abramovici-1.jpg
E rus, e bogat si ii place fotbalul. Oligarhul rus de 44 de ani este al 53-lea om din lume. Divortul de cea de-a doua sotie, Irina Vyacheslavovna Malandina, a fost unul dintre cele mai scumpe din istorie, cu o suma de 300 de milioane de dolari platiti fostei sotii. Sansele ca sa-l prindeti de Abramovici sunt destul de mici, deoarece are o relatie din 2006 cu Daria Zhukova. Rusul este si greu de abordat, din cauza "armatei" de 40 de oameni care il pazesc. Printre pasiunile sale se regasesc: arta, proprietatile imobiliare, barcile, avioanele si masinile.

Warren Beatty
warren_beaty.jpg
Este unul dintre cuceritorii de seama ai Hollywood-ului. Pe lista femeilor cu care a avut legaturi amoroase se numara Madonna, Cher, surorile Natalie si Lana Wood, Goldie Hawn, Joan Collins, Diane Keaton, Isabelle Adjani, Elle MacPherson si multe altele. Beatty a debutat in showbiz cu roluri in seriale de televiziune. De-a lungul timpului s-a remarcat ca actor, regizor, producator si scenarist, dar mai ales datorita reputatiei de afemeiat. Are 14 nominalizari la premiile Oscar si un trofeu castigat in 1982 pentru "cel mai bun regizor". In prezent, Warren Beatty este casatorit cu actrita Annette Bening. Celebrul actor a spus ca singurul "in stare" sa-i joace rolul este Colin Farrell, un alt bad boy al cetatii filmului. De asemenea, reputatia de "macho" a lui Beatty a fost sintetizata in melodia lui Carly Simon hit, "You`re So Vain" (n.r. - Esti atat de vanitos").

Flavio Briatore
flavio-briatore-001.jpg
Desi aspectul fizic nu il ajuta prea mult, puterea de care se bucura italianul i-a adus in pat pe unele dintre cele mai frumoase femei din lume. Boss-ul din Formula 1 nu duce nici lipsa de bani, averea lui fiind estimata la peste 200 de milioane de dolari. De-a lungul timpului, prin patul lui Briatore au trecut: Naomi Campbell, Adriana Volpe, Heidi Klum. Cu cea din urma, dupa o relatie de cateva luni, a avut si un copil. La scurt timp, cei doi s-au despartit, iar Flavio a refuzat sa isi recunoasca fiica. Klum si-a refacut viata si, intr-un final, Briatore si-a recunoscut copilul, pe Leni. In prezent, sotia italianului de 58 de ani este modelul Elisabetta Gregoraci.

Jack Nicholson

jack-nicholson.jpg
Actorul spunea ca se simtea "irezistibil" pentru femei, lucru perfect adevarat. In timp, farmecul sau s-a mai sters, insa trecutul il recomanda ca pe un mare iubitor de femei. Printre cuceririle lui Jack Nicholson: Anjelica Houston, Lara Flynn Boyle, Marie Helvin si cateva mii de doamne si domnisoare. "Ar putea fi si 9.000 din ce stiu eu", spunea Nicholson in 2007. Petrecaretul de la Hollywood a continuat sa aiba succes la femei, in ciuda varstei nu tocmai fragede. Varsta il impiedica sa mai cucereasca femei in public, lucru care il supara, dupa cum chiar el spune.

Richard Branson
richard-branson1.jpg
Excentricul "Virgin" al Marii Britanii se afla in topul preferintelor femeilor de pretutindeni. Bronson a suferit de dislexie in adolescenta, dar acest lucru nu l-a impiedicat sa isi cladeasca un imperiu in Regatul unit, si nu numai. Pe langa succesul de care se bucura in plan profesional, omul de afaceri este si pastionat de sporturile marine. "Rivalul" sau este Donald Trump, asemanarile dintre cei doi fiind foarte mari. Bronson iese insa castigator deoarece este european si are mai mult par pe cap.


Te-ar mai putea interesa: