Barbati sexy si cu ochelari
Publicat Joi, 14 iulie 2011, de catre Andreea Nestian
Simplu accesoriu sau un detaliu indispensabil pentru a crea un sarm doborator? Ochelarii nu mai sunt demult cauza unor complexe de aspect, asa cum se intampla pe vremea cand eram mici. De la "tocilarul clasei" azi vorbim despre adevarate sex-simboluri hollywoodiene.


Harrison Ford, nascut in 1942, are o cariera de peste 40 de ani in cinematografie. Cinci filme de-ale sale au fost incluse in Registrul national al filmului. In anul 1997, Ford a fost considerat de Empire drept cel mai bun actor din Topul starurilor cinematografice din toate timpurile.

Taye Diggs (pe numele sau adevarat  Scott L. Diggs, 40 de ani) s-a nascut in Jamaica dar a crescut in New Jersey. A debutat pe Broadway, in 1994, in musicalul Carousel.

Michael Douglas (pe numele sau adevarat Michael Danielovitch, are 67 de ani) este fiul celebrilor actori Kirk Douglas si Diana Dill. Dragostea pentru cinematografie il determina sa renunte la cursurile renumitei universitati Yale pentru a studia drama la university of California in Santa Barbara.

John "Johnny" Christopher Depp II s-a nascut pe 9 iunie 1963,in Owensboro, Kentucky, Statele unite ale Americii, a crescut in Florida, unde, la varsta de 15 ani, s-a lasat de scoala pentru a deveni muzician rock. A descoperit actoria cand a facut o vizita la Los Angeles (California) cu fosta sa sotie, Lori Anne Allison, care i-a facut cunostinta cu actorul Nicolas Cage.

Michael Caine, nascut Maurice Joseph Micklewhite; pe 14 martie 1933, intr-o familie nevoiasa din Londra. In noiembrie 2000 este innobilat de regina la rangul de cavaler.

Josh Hartnett (nascut pe 21 iulie 1978, in Saint Paul, Minnesota, SUA) a devenit celebru la inceputul anilor 2000 dupa ce a interpretat roluri principale din filmele "Pearl Harbor" (in 2001) si "Elicopter la pamant" (in 2002).

Ryan Gosling s-a nascut pe 12 noiembrie 1980, in Londra, Ontario, Canada si si-a inceput cariera actoriceasca la varsta de 12 ani cu un rol intr-un show TV, "The Mickey Mouse club".

Alec Baldwin (pe numele sau Alexander Rae Baldwin III) s-a nascut pe 3 aprilie 1958). A debutat in film in 1986 in "Forever Lulu".

Jon Hamm (nascut pe 10 martie 1971) si-a inceput cariera cu mai multe seriale tv, in anii '90. Primul ril intr-un film i l-a acordat Clint Eastwood, in "Space Cowboys".

Terrence Howard (nascut 11 martie 1969) a avut primul rol mare in filmul "Mr. Holland's Opus" (1995).


Cuvinte descriptive:

Te-ar mai putea interesa: