Cariera

Cat timp pierdem cu e-mailuri inutile?

Ziua incepe si se sfarseste ca de obicei conform graficului de lucru stabilit de compania pentru care lucrezi. Cele opt ore de activitate trebuie sa fie cat mai productive si eficient folosite. 

Afaceri esuate ale vedetelor - lista Afaceri esuate ale vedetelor - lista "ratatilor"

Vedetele care au atins un anumit nivel al celebritatii nu s-au multumit doar cu aclamatiile publicului si castigurile substantiale obtinute in urma activitatii intreprinse in domeniul in care exceleaza. In ideea ca "numele meu vinde orice", starurile si-au asociat imaginea si au investit bani in fel si fel de afaceri care nu aveau nicio legatura cu "scanteia" care le-a facut celebre.

Cele mai bune alegeri de cariera pentru viitor Cele mai bune alegeri de cariera pentru viitor

In aceasta era a tehnologiei exista diferite optiuni importante de cariera. Nu toate sunt asociate sau legate de domeniul tehnologiei si informatiei ca atare. Cu toate acestea, explozia informatiilor si cunostintelor conduc la separareacresterilor oportunitatilor de angajare intr-o varietate de domenii. Informatii cu privire la alegerea carierei potrivite pentru viitor, sunt prezentate mai jos, pe scurt.

Sophia Loren, mai senzuala ca niciodata la 77 de ani Sophia Loren, mai senzuala ca niciodata la 77 de ani

Numele Sophiei Loren te duce imediat cu gandul la senzualitate, frumusete si sex-apeal. Chiar si la venerabila varsta de 77 de ani, italianca este mai fascinanta ca niciodata.

A murit Johnny Raducanu A murit Johnny Raducanu

Cunoscutul muzician Johnny Raducanu a murit. Artistul ar fi implinit 80 de ani pe 1 decembrie.

Romanii pun pret pe etica la locul de munca, dar fac compromisuri pentru bani Romanii pun pret pe etica la locul de munca, dar fac compromisuri pentru bani

Romanii au un simt dezvoltat la eticii la locul de munca. Un chestionar realizat pe 4,250 de utilizatori ai site-ului BestJobs.ro a pus in discutie comportamentul si etica angajatului roman la locul de munca.

Ireal! O romanca cu talia de 40 de centimetri vrea sa intre in Cartea Recordurilor - VIDEO Ireal! O romanca cu talia de 40 de centimetri vrea sa intre in Cartea Recordurilor - VIDEO

Romanca cu talia de doar 40 de centimetri isi doreste sa intre in Cartea Recordurilor.

Care e cel mai puternic brand romanesc? Afla aici Care e cel mai puternic brand romanesc? Afla aici

Borsec, Poiana, Kandia, Gerovital, Dorna, BCR, La Dorna, Dacia, Plafar si Timisoreana sunt marcile care conduc in clasamentul celor mai puternice 50 branduri romanesti in 2011, conform studiului lansat astazi de catre revista Biz si Unlock Market Research in cadrul conferintei BrandRo.

Drepturile gravidelor la locul de munca Drepturile gravidelor la locul de munca

Viitoarele mamici dispun de o serie de drepturi valabile in cadrul locului de munca, pe toata perioada de graviditate. Afla aici care sunt cele mai importante drepturi ale salariatelor gravide si bazele lor legislative.

Sfaturi in cariera de la Ivanka Trump Sfaturi in cariera de la Ivanka Trump

Ivanka Trump, autoarea cartii "The Trump Card: Playing to Win in Work and Life", este o femeie de afaceri, fost model si fiica a Ivanei si a lui Donald Trump.

Femei celebre care castiga mai bine decat partenerii lor Femei celebre care castiga mai bine decat partenerii lor

Ce au urmatoarele cupluri celebre in comun, in afara de faptul ca sunt superbi, celebri, si / sau mai bogati decat ne-am putea imagina noi? Toate aceste femei castiga mai mult decat barbatii lor. In unele cazuri, mult, mult mai mult.

Amy Winehouse - 27 de ani de succes si dependenta Amy Winehouse - 27 de ani de succes si dependenta

Amy Winehouse a cunoscut celebritatea ca artista, datorita talentului sau, dar a ajuns in centrul atentiei din cauza vietii plina de drame duse la extrem.

Pascal Bruckner se intalneste cu cititorii pe 27 iulie la Bucuresti Pascal Bruckner se intalneste cu cititorii pe 27 iulie la Bucuresti

Scriitorul francez Pascal Bruckner se va intalni cu cititorii din Romania pe 27 iulie, la libraria Carturesti Verona din Capitala, informeaza un comunicat al editurii Trei.

Nadia Comaneci, la 35 de ani dupa primul 10 din gimnastica - VIDEO Nadia Comaneci, la 35 de ani dupa primul 10 din gimnastica - VIDEO

Pe 18 iulie 1976 Nadia Comaneci inregistra o premiera in gimnastica mondiala. Romanca de 14 ani reusea sa obtina prima nota de 10 din istorie, in cadrul Jocurilor Olimpice de Vara de la Montreal.

Povestile femeilor care au ajuns in spatiu Povestile femeilor care au ajuns in spatiu

In 1963 a fost trimis in spatiu primul astronaut de sex feminin.

Importanta socializarii in cariera Importanta socializarii in cariera

Networking-ul este foarte important in viata sociala. Te ajuta in gasirea de noi prieteni, in cautarea de noi locuri de munca si in construirea de relatii profesionale care sa te avantajeze pe viitor in cariera.