Concert in memoriam Amy Winehouse, in Piata George Enescu, din Capitala
Publicat Miercuri, 10 august 2011, de catre R.I.
Un concert in memoria cantaretei britanice Amy Winehouse va fi organizat la Bucuresti, in Piata George Enescu, pe data de 23 august, de la ora 20.00.


In deschiderea evenimentului vor canta Paula Seling, Rona Hartner si Maria Radu, iar de la ora 21.30 va fi proiectat DVD-ul "I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse live From London (2007)". accesul la concert este gratuit.

Spectatorii vor vedea in piata si o proiectie video: "I Told You I Was Trouble: Amy Winehouse live From London (2007)”, ce include piese de referinta de pe albumul de debut al lui Amy Winehouse, "Frank", si, de asemenea, de pe "Back to Black": "You Know I'm No Good," "Tears Dry On Their Own", "Valerie", "Rehab". Este un recital emotionant de aproape 60 de minute de concert live, inregistrat la Londra, la Sheperd's Bush Empire.

Amy Winehouse a fost gasita moarta in locuinta sa din Londra, pe 23 iulie 2011. cantareata ar fi trebuit sa sustina un concert in Romania pe 15 august, dar toate concertele au fost anulate de managerul acesteia din cauza starii de sanatate a artistei. Te-ar mai putea interesa: