Congres International de Pilates in octombrie in Romania
Publicat Marti, 19 iulie 2011, de catre D.M.S.
Pentru prima data in Romania si in regiunea europeana apropiata acesteia va avea loc Congresul International de Pilates, organizat de TonusPlus, cel mai performant studio Pilates din Romania. 


Intre 21-23 Octombrie 2011 Congresul va reuni 8 instructori de top din lume (S.U.A., Portugalia, Spania, Croatia, Ungaria si Romania) si se adreseaza unei vaste categorii de participanti precum instructori de fitness, kinetoterapeuti, antreprenori de sport si iubitori ai vietii sanatoase.

Congresul Pilates e o ocazie unica pentru orice instructor profesionist de fitness sa invete si sa practice cele mai noi si mai bine documentate metode de antrenament fizico-medical de la unii din cei mai buni antrenori din lume. 

acceseaza http://www.pilates-convention.com  si rezerva un loc la cel mai mare eveniment dedicat fitness din toamna 2011 in Europa de Est.

Practica pilates cu 8 instructori de top

Opt instructori certificati din S.U.A., Croatia, Ungaria, Spania, Portugalia si Romania vor avea grija ca pe parcursul celor trei zile de congres fiecare participant sa aiba parte de cea mai buna pregatire, exercitii si tehnici valoroase de intretinere corporala. Evenimetul e structurat astfel incat practicantii sportului, antrenorii de fitness si aerobic, dar si kineto- terapeutii sa experimenteze beneficiile Metodei Pilates la un nivel de profesionalism unic in Romania, in fitness, recuperare, relaxare si intretinere. Invata Pilates in Capitala Culturala a Romaniei!

6 motive pentru a participa la Congresul International de Pilates

1.Esti recompensat cu puncte de credit STOTT Pilates® CEC 2. Peste 24 de sedinte de workshop si masterclass sustinute de instructorii recunoscuti mondial3.Poti testa si achizitiona echipament profesionist pilates 4.Devii parte a retelei internationale Pilates si interactionezi cu instructori, practicanti si manageri de sali de Pilates si nu numai din intreaga lume5.Primesti un pachet de intampinare plin de surprize6.Iti insusesti cunostintele avansate si le aplici direct in salonul tau de intretinere

Taxa de participare incepand de la 50 de euro

Alege unul din pachetele de participare pe site-ul oficial si vino sa inveti Pilates la cel mai mare eveniment de profil din aceasta toamna din Europa de Est.

Ce insemna Pilates?

Metoda creata de Joseph Pilates,"contrology",  aduce un plus de sanatate si o stare de bine oricarui practicant fiind si un important sprijin in reeducarea posturala.  "contrologia" este sportul care iti elibereaza mintea de stresul zilnic intarind conexiunea dintre trup si minte, fortand mintea sa ajusteze si sa constientizeze partile corpului atat in timpul miscarii cat si in timpul activitatilor predominant statice.

Ce veti invata?

timp de 3 zile veti avea oportunitatea de a invata si practica Pilates alaturi de instructori certificati international din Croatia, Portugalia, S.U.A., Ungaria, Spania si Romania si de a intra in contact cu cele mai noi exercitii si accesorii de Pilates  furnizate de colaboratorii nostri.evenimentul este structurat astfel incat atat iubitorii sportului, instructorii dar si kinetoterapeutii sa experimenteze beneficiile Metodei Pilates la toate nivelele: de intretinere, de recuperare, de relaxare si ca stil de viata. Congresul Pilates va contine workshop-uri pentru toate categoriile de varsta si de sex, pentru femei insarcinate, dar si pentru persoane interesate de statica si patologia coloanei vertebrale, probleme cum ar fi scolioza, lombalgii, cifoza, posturi vicioase, cu care ne intalnim atat in viata personala dar si in cea profesionala.

Ce se va intampla in timpul si dupa Congres?

In timpul workshop-urilor participantilor li se ofera oportunitatea de a incerca aceasta metoda, de a adapta exercitiile in functie de necesitatile clientilor, de a invata cum se preda corect si care sunt trucurile meseriei precum managementul unei lectii de fitness in functie de dinamica grupului si de starea de sanatate a celor implicati in participare.

Ce va mai fi NOU?

In acelasi timp veti avea ocazia sa descoperiti si sa achizitionati accesorii si echipamente de Pilates care sa largeasca aria de exercitii si beneficii ale acestei Metode dar si sa va familiarizati cu o noua metoda inovativa de antrenament cardiovascular, "STRIDING".

Rar exista ocazia ca sub acelasi cupola sa se gaseasca in acelasi timp un numar de oameni specializati pe domeniu si recunoscuti la nivel international care sa se axeze pe transmiterea mai departe a artei de intretinere corporala destinata mentinerii sanatatii si recuperarii medicale.


Te-ar mai putea interesa: