Copii

Idei de petreceri aniversare pentru copilul tau

Zilele de nastere sunt importante si asteptate atat de copii cat si de parinti. Atmosfera dinaintea evenimentului propriu zis este placuta, dar cu foarte mari batai de cap. 

Ce trebuie sa faca o mama singura cand incepe sa iasa la intalniri Ce trebuie sa faca o mama singura cand incepe sa iasa la intalniri

Intalnirile, relatiile, casatoriile si despartirile sunt etape pe care fiecare femeie le-a experimentat cel putin o data in viata. Cum deja stim, nu exista reguli bine stabilite pentru toate acestea. Intalnirile cu cel de care te simti atrasa duc la o relatie si, catodata, la despartire. 

Pregatirea copilului pentru scoala Pregatirea copilului pentru scoala

Prima zi de scoala a unui copil este un pas mare si infricosator! Copilul tau, probabil, a vizitat deja scoala - dar va fi incontinuare nelinistit in prima zi, iar din acest motiv va trebui sa fii alaturi de el mai mult ca oricand. Desi prima lor zi ar putea fi peste cativa ani - poti incepe sa-ti pregatesti copilul pentru scoala in urmatoarele moduri.

Alaptatul in public, un subiect controversat Alaptatul in public, un subiect controversat

Alaptatul in public a devenit un subiect controversat atat pentru mame, cat si pentru persoanele care nu au copii.

Cum e sa te trezesti dimineata si sa uiti ani intregi din viata? Cum e sa te trezesti dimineata si sa uiti ani intregi din viata?

O tanara britanica s-a trezit intr-o dimineata fara sa isi mai aminteasca nimic din ultimii 17 ani de viata. Avea 32 de ani, un baiat de 11 ani iar totul s-a intamplat in 2008.

Implica-ti copilul in cresterea animalului de companie Implica-ti copilul in cresterea animalului de companie

Animalele de companie sunt un plus minunat in procesul de maturizarea al unui copil. In afara de dragostea neconditionata, ei invata, de asemenea, ce inseamna responsabilitate si respect.

In aceasta vara, copii merg la Atelierele de Vacanta si mamicile la Clubul SmartMami In aceasta vara, copii merg la Atelierele de Vacanta si mamicile la Clubul SmartMami

Desi e vacanta de vara, copii au sansa sa-si largeasca orizontul de cunoastere, sa-si dezvolte imaginatia si curiozitatea in cadrul Atelierelor de Vacanta.

Familia eco: tips & tricks Familia eco: tips & tricks

Femei elegante, cu rochii voalante, pedaland alert in drum spre serviciu sau transportandu-si copiii in cosuletul special atasat de bicicleta – iata cum olandezele au transformat responsabilitatea fata de mediu intr-un adevarat stil de viata eco!

Lucruri minunate de care te bucuri atunci cand esti mama Lucruri minunate de care te bucuri atunci cand esti mama

Acesta este cel mai provocator loc de munca pentru o femeie - dar poate aduce, de asemenea, schimbari pozitive in viata ta. Asa ca, atunci cand ai o strangere de inima de dorul vechilor timpuri, perioada fara copii, citeste din nou lista noastra de mai jos, cu motive pentru care rolul de mama este cel mai frumos, pentru a te linisti...

Adoptia, o alta cale pentru a deveni mama Adoptia, o alta cale pentru a deveni mama

Adoptia este crearea unei noi relatii, permanente intre un parinte adoptiv si copil. Odata ce acest lucru se intampla, nu exista nicio diferenta juridica intre un copil adoptat si un copil care se naste intr-o familie.

Artist senzational, la doar 4 ani Artist senzational, la doar 4 ani

In timp ce majoritatea copiilor de varsta ei sunt ocupati cu masinute, papusi sau ursuleti de plus, Aelita Andre, din Australia, a devenit un copil de senzatie in intreaga lume. Fiica a doi artisti, micuta Aelita are deja o colectie impresionanta de picturi abstracte si o galerie proprie deschisa in Chelsea.