Cum sa planifici o vacanta in familie
Publicat Marti, 19 iulie 2011, de catre
O vacanta in familie este ca o gura de aer proaspat, un strop de relaxare si de aventura, o evadare din cotidian.


vacantele in familie sunt de neuitat, sunt cele care iti dau acele amintiri pe care le vei povesti o mare parte din viata cunoscutilor si de care veti face haz.

Acest tip de vacante sunt foarte importante pentru viata de familie, pentru o mai buna apropiere de copii, pentru a descoperi noi lucruri interesante.

O vacanta in familie este complexa si trebuie atent planuita.

Pentru copii trebuie gandite activitatile interesante si distractive pe care le vor desfasura.

Pentru simplul fapt ca destinatiile cele mai bune pentru vacante sunt rezervate cu mult timp inainte, analizeaza atent ofertele hotelurilor. Alege-l pe cel care iti ofera cele mai bune conditii de sedere, dar si cele mai bune pachete de relaxare (SPA, piscina etc). Cei avea destul timp pentru a reflecta.

Pe langa acestea, cauta si atractiile turistice din apropierea hotelului, locurile pe care le poti vizita.

Inainte de a pleca poti face o "sedinta" de familie pentru a planui activitatile preferate de fiecare. 

Fiecare dintre membrii familiei trebuie sa isi exprime liber parerile si dorintele. Fa un planning in care fiecare sa aiba o zi in care sa aleaga activitatile, in asa fel incat nimeni nu va avea nimic de reprosat.

Sa cunosti in avans ce vei vizita si ce vei face este un lucru foarte bun pentru ca nu vei mai pierde ore in sir gandindu-te unde ai vrea sa mergi, nu vor mai exista discutii in contradictoriu, iar astfel toata lumea va fi multumita.

Asigura-te ca vei pastra si putin timp numai pentru tine si sotul tau. O plimbare pe faleza, o cina romantica sau masajele de relaxare pentru cupluri sunt numai cateva dintre lucrurile pe care le puteti face numai voi doi, in timp ce restul familiei se joaca pe plaja sau viziteaza un muzeu.


Cuvinte descriptive:

Te-ar mai putea interesa: