Cum scapi de parul de animale din casa
Publicat Luni, 09 mai 2011, de catre
Orice stapan de animale stie ce inseamna sa gasesti peste tot par de la animalul de companie. Cateva trucuri si mici schimbari te vor ajuta sa iti mentii casa si hainele curate, fara par de animal.


 

- Perie cainele sau pisica. Orice animal are nevoie sa fie pieptanat. Pentru a alege un piepten potrivit, intreaba veterinarul ce sa alegi pentru blana animalutului tau. Incearca sa faci din pieptanat un ritual zilnic.

- Animalele care sunt periate frecvent sunt mai usor de pieptanat. In plus, le place foarte mult si se simt alintati.

- Foloseste aspiratorul. Cand ai un animal in casa, curatenia trebuie facuta mai des. Aspira peste tot si verifica sacii de acumulare din interiorul aspiratorului. Poti opta si pentru un aspirator de mana, care este foarte practic si eficient.

- cumpara role de haine. Sunt foarte eficiente si usor de folosit. Poti tine cate o rola in masina, bucatarie, baie, dormitoare, etc.

- Nu lasa animalul sa se urce pe mobila.

- Sa gasesti par de animal peste tot nu este deloc ceva placut, cu atat mai putin in bucatarie. Incearca sa nu-ti mai lasi prietenul nevrobitor in acea zona. Muta-i bolurile cu mancare si apa intr-un alt spatiu.

sursa: femina.ro

 


Te-ar mai putea interesa: