Cumpara online in mod inteligent
Publicat Miercuri, 18 mai 2011, de catre
cumparaturile online sunt o metoda grozava de a salva timp si chiar bani. magazinele virtuale ofera mai mereu reduceri substantiale si chiar transport gratuit. Poti comanda ce vrei, fara a iesi din casa!


Inainte de a te avanta la cumparatul online, iata cativa pasi pe care ar trebui sa-i urmezi:


Fa o lista

Scrie ce anume vrei sa cumperi, pentru cine, ce cantitate etc. Daca ai idei pentru cadouri, scrie totul si lasa cateva spatii libere, in caz ca ulterior te mai gandesti la ceva. Daca ai un buget, noteaza suma de care dispui.


Uita-te prin "magazine"

Exista o multime de magazine online, unele cu oferte mai bune decat celelalte. Cand gasesti un produs pe care ai vrea sa-l cumperi, noteaza-l sau adauga-l la bookmark-uri. Apoi cauta-i numele pe un motor de cautare si vezi ce preturi are si pe alte site-uri. Nu cauta zile intregi un produs, iti sunt suficiente cateva sesiuni pentru a-ti da seama ce site-uri au cele mai bune oferte.


timp

shoppingul online necesita timp, deoarece produsels sunt altfel organizate decat intr-un magazin real. Cand nu stii exact ce cauti, e greu sa stii de unde sa incepi. Cu timpul, vei avea site-uri preferate si vei stii exact unde gasesti ce vrei sa cumperi.


Chiar daca nu planuiesti sa cumperi ceva, mai arunca un ochi pe site-urile preferate, pentru a vedea ce oferte au. Poate gasesti ceva ce iti place cu adevarat, la un pret convenabil.


La fel, te poti inscrie la newsletter-ele site-urilor, pentru a fi mereu informata in legaturila cu cele mai noi oferte sau produse.


Tot pe internet, gasetsi site-uri care ofera cupoane de reducere. Trebuie sa fii rapida, deoarece aceste oferte dureaza putin. Urmareste si alte canale media ale site-urilor preferate (cum ar fi Facebook, Twitter etc). Acolo sunt postate, ocazional, coduri care iti ofera reduceri de pret la comanda, transport gratuit etc.


Te-ar mai putea interesa: