Expo Cosmetics Beauty Hair, intre 15-18 septembrie la Romexpo
Publicat Marti, 13 septembrie 2011, de catre D.M.S.
Romexpo organizeaza in perioada 15 - 18 septembrie cea de-a XVII-a editie a Expozitiei Internationale de Produse si echipamente pentru Cosmetica, ingrijire Corporala si Coafura, COSMETICS beauty HAIR 2011.


Editia din acest an va reuni un numar de peste 120 de expozanti din 8 tari: Bulgaria, Finlanda, Italia, Polonia, Romania, Spania, Turcia si Ungaria, care vor expune pe o suprafata de peste 6.000 mp, oferind vizitatorilor posibilitatea de a viziona produse cosmetice noi si echipamente moderne si performante de ingrijire corporala si coafura.

COSMETICS beauty HAIR aduce si de aceasta data in atentia vizitatorilor atat firme de prestigiu cat si companii care prezinta ultimele tendinte in domeniu. Totodata, reprezinta o manifestare de referinta pentru piata industriei cosmetice din Romania, o imbinare intre prezentarea produselor si echipamentelor si demonstratiile practice.

La aceasta editie vor participa producatori importanti din domeniul cosmetic: TOP LINE EUROPA SRL, SONYA MOD SRL, beauty ONE DISTRIBUTION SRL, ROWE SRL, PRONTO COMPANY INVEST SRL, WNR NAILS ART SRL si DELIGHT HOUR SALON&SPA SRL.

Pe toata perioada expozitiei vor avea loc manifestari conexe dedicate atat specialistilor in domeniu, cat si publicului larg, precum: tombola pentru vizitatori, seminarul “Masterclass by Alexandru Abagiu”, conferinte organizate de OPIC, pe temele: ”Evaluarea sigurantei produselor cosmetice” si  “Claimul cosmetic” - argumente si obiective, workshop-uri, demonstratii de make-up gratuite sustinute de Diva Hair si  “Gala Estetica Awards”, care va avea loc vineri, 16 septembrie, incepand cu orele 18:30.

Programul de vizitare COSMETICS beauty HAIR:

15 -17.09.2011, intre orele 10:00-18:00.

18.09.2011, intre orele: 10:00-16:00.

tariful biletului de intrare: 5 RON 

Inca de la prima editie, care a avut loc in anul 1994, expozitia internationala Cosmetics beauty Hair a inregistrat un grad mare de atractivitate atat pentru publicul larg cat si pentru cel specializat.

Cosmetics beauty Hair reprezinta o imbinare intre pragmatismul afacerilor, cu care Romexpo si-a obisnuit expozantii, si nota aparte in care frumusetea este situata la loc de cinste.

Punctul forte al expozitiei il reprezinta tematica variata, care acopera fiecare domeniu de activitate al industriei cosmeticelor de pretutindeni. Astfel, Cosmetics beauty Hair reuneste producatori, importatori si distribuitori de produse, mobilier si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.

De asemenea, show-urile realizate de stilisti renumiti in lumina reflectoarelor reprezinta una din principalele atractii ale expozitiei si fac din Cosmetics beauty Hair un adevarat spectacol al frumusetii.


Te-ar mai putea interesa: