Femei celebre care castiga mai bine decat partenerii lor
Publicat Joi, 11 august 2011, de catre R.I.
Ce au urmatoarele cupluri celebre in comun, in afara de faptul ca sunt superbi, celebri, si / sau mai bogati decat ne-am putea imagina noi? Toate aceste femei castiga mai mult decat barbatii lor. In unele cazuri, mult, mult mai mult.


Kim Kardashian si Kris Humphries

Poate ca este el mai inalt decat ea, dar nu si pe hartie: cand vine vorba de conturile bancare ale acestora, Kim Kardashian are unul mult mai mare decat cel al logodnicul sau vedeta de baschet, Kris Humphries.

Potrivit Hollywood Life, Kardasiahn, in varsta 30 de ani, face aproximativ 5.45 milioane dolari pe an. Cum? Kim castiga aproximativ 400.000 dolari partea ei din serialul de televiziune despre familia ei, "Tine pasul cu Kardashian's", magazinele in care este asociat ii aduc aproximativ 350.000 dolari, fotografiile din reviste si alte publicari ii mai aduc inca aproximativ 250.000 dolari, ea mai scoate aproximativ 600.000 dolari in urma anunturilor de pe site-ul ei si mai castiga aproximativ 650.000 dolari din aparitiile publice (de la 10.000 la 75.000 dolari).

Dar cea mai mare parte din banii ii vin din asocierea imaginii ei cu anumite produse: 3.200.000 dolari din promovarea produselor de dieta Quick Trim, Fusion beauty, Bravada, dvd-urile cu antrenamente "Fit In Your jeans", Beach Bunny Swimwear, Kardashian linia pentru bebelusi, parfumul de la Sephora Kim Kardashian. 

Pe de alta parte: Humphries, in varsta de 26 de ani, castiga aproximativ 3.2 milioane dolari pe an, facand parte din echipa de baschet New Jersey Nets, in conformitate cu therichest.org. Nici un cuvant inca cu privire la orice oferte oficiale aprobare, dar acesta poate va accepta dupa ce a facut o gaura in buget pentru a-i cumpara lui Kim un inel de logodna in valoare de 2 milioane dolari.

Angelina Jolie si Brad Pitt

Din mai 2010 pana in mai 2011, Angelina Jolie a castigat 30 milioane dolari, conform raportului anual al revistei Forbes. Mega starul, ambasador ONU si mama a sase copii a facut cea mai mare parte din bani cu ajutorul filmelor - "Salt", care a fost scris initial pentru Tom Cruise, dar a ajuns sa joace Jolie drept un spion rus, a castigat 300 milioane dolari, iar din "The Tourist" a castigat 280 milioane dolari.

partenerul ei de viata, Brad Pitt, nu este codas in departamentul castigului salarial, dar nici macar el nu a ajuns-o pe celebra sa sotie; Brad a adus acasa doar 20 milioane dolari anul trecut, probabil pentru ca ultimul sau filmul sau ("Inglourious Basterds") a iesit in anul 2009.

Katy Perry si Russell brand

vedeta pop Katy Perry a castigat 44 milioane dolari din oferte si din vanzarile albumului ei, "Dream Teenage", din luna mai 2010 pana in mai 2011, potrivit Forbes. Asta inseamna de sase ori mai mult decat castigul sotului ei actorul de comedie, Russell brand, adica 6,600,000 dolari net (acesta nu este salariul anual al actorului). 

Gisele Bundchen si Tom Brady

Modul in toata lumea vorbeste despre noul jucator England Patriots, Tom Brady, ai crede ca a avut cel mai mare salariu. Si el nu castiga nici macar cat sotia sa supermodelul Gisele Bundchen. Modelul cel mai bine platit din lume a adus 45 milioane de dolari anul trecut acasa, comparativ cu Brady care a castiga 31 de milioane de dolari.

Kyra Sedgwick si Kevin Bacon

Kyra Sedgwick a adus acasa 275.000 dolari castigati pe episod pentru munca ei din "The Closer", care inseamna mult mai mult decat salariul inexistent al sotului ei, omniprezentul Kevin Bacon, care sta acasa, in New York, cu copiii in timp ce Kyra lucreaza in Los Angeles. 

Bethenny Frankel si Jason Hoppy

Fondatoarea cocktailului Skinnygirlm Bethenny Frankel, a castigat 55 milioane dolari din luna mai 2010 pana in mai 2011, potrivit Forbes. Sotul ei este Jason Hoppy, un vanzator de farmaceutice si broker imobiliar ale caror venituri nu sunt chiar pe roz.

 {gallery}femei-celebre{/gallery}


Te-ar mai putea interesa: