Ian Mosh acum si in Romania
Publicat Luni, 25 iunie 2012, de catre Famme.ro
Infiintat in 1989, brandul spaniol pentru femei Ian Mosh continua sa reprezinte frumusetea in cea mai pura forma a sa. Cu un puternic accent romantic, Ian Mosh combina intr-un mod inedit tonuri naturale si o explozie de culoare.


Creatiile sale au spirit, lumina, magie, sunt o parada de culori, veselie de forme, aparitii jucause, buline colorate, carouri prietenoase sau imprimeuri florale ce abia asteapta sa prinda viata pe un corp diafan.

 

hainele Ian Mosh  sunt perfecte pentru zile lejere si calduroase, cu materiale ce curg in forme fluide, croieli vaporoase si detalii remarcabile. Opresc timpul si ne ofera un ragaz sa ne redescoperim.

 

Iubit de intregul continent, Ian Mosh  a ajuns in Romania, in exclusivitate la fashion Days !

 

fashion Days

fashion Days  este cel mai mare club privat de shopping online din Romania si Europa de Est. Prezent in 6 tari, fashion Days  ofera experiente de shopping inteligent care transforma cele mai dorite produse de moda si lifestyle in accesibile pentru cei care “isi doresc mai mult”. fashion Days  imbogateste vietile consumatorilor sai  oferindu-le in permanenta produse interesante care ii ajuta sa isi dezvolte stilul personal.


Cuvinte descriptive:

Te-ar mai putea interesa: