Idei inedite de a-ti pastra pozele de familie
Publicat Vineri, 30 septembrie 2011, de catre Costina Constantinescu
Te-ai saturat de albume foto si vrei idei noi pentru a-ti pastra amintirile de familie? Am gasit cateva idei inedite pentru a-ti da o mana de ajutor!


Pentru a-ti aduce aminte de evenimentele importante din viata ta, nimic  nu se compara cu fotografiile care le-au imortalizat. Alege-ti preferatele si da-ti frau imaginatiei.

Mini-carte

minibook.jpg 

Pune-ti toate amintirile placute intr-o carte! O mini-carte care te va binedispune oricand vei avea nevoie!

O poti imparti pe capitole: copilarie, Adolescenta, Casnicie, nastere etc.

plicuri

plicuri.jpg 

Transforma-ti amintirile amuzante in plicuri, pe care le poti trimite cunoscutilor, cu ocazii speciale sau de sarbatori, sau le poti pastra si poate chiar realiza un colaj cu ele.

Colaj in forme deosebite

colaj_inima.jpg 

Un colaj cu poze, in forma de inima, cu amintirile tale cele mai dragi reprezinta o idee deosebita, care iti va readuce zambetul pe buze de fiecare data cand vei fi trista.

Hartie-ambalaj pentru cadouri

hartie_ambalaj.jpg 

Cu ocazia sarbatorilor ii poti surprinde pe cei dragi cu cadouri ambalate in fotografii amuzante cu voi! Cu siguranta, veti discuta indelung despre intamplarile si evenimentele pe care le-ai expus pe darurile lor.

Carte-acordeon

carte_flip.jpg 

Poti realiza o carte-acordeon cu pozele tale. Este o ideea amuzanta si originala, care iti va surprinde placut oaspetii care vor vrea sa se uite peste pozele de la nunta, botez sau chiar la cele din copilaria ta.

Magneti de frigider

magneti.jpg

Este poate cea mai frumoasa si ingenioasa metoda de a-ti expune amintirile. copilasii tai vor fi pur si simplu fascinati de ele, tie iti vor readuce zambetul pe buze, oaspetii tai vor fi profund impresionati...

Etichete pentru cadouri

etichete.jpg 

Fie ca dai cadou o bluza, fie ca daruiesti un obiect simbolic, etichetele personalizate vor impresiona si amuza sarbatoritul. In acest mod vei reusi sa-ti scoti in evidenta cadoul si sa reinvii amintiri de suflet de mult uitate.


Te-ar mai putea interesa: