In aceasta vara, copii merg la Atelierele de Vacanta si mamicile la Clubul SmartMami
Publicat Miercuri, 20 iulie 2011, de catre D.M.S.
Desi e vacanta de vara, copii au sansa sa-si largeasca orizontul de cunoastere, sa-si dezvolte imaginatia si curiozitatea in cadrul Atelierelor de vacanta.


evenimentele organizate de SmartKidsLand a pregatit o surpriza si pentru mamici! Acestea sunt invitate la clubul SmartMami.

Cele 4 ateliere de vacanta se desfasoara pe toata perioada verii si in prima jumatate a lunii septembrie (ultima sedinta a atelierelor de vacanta este programata pe 10 septembrie):

Puzzle de vacanta cuprinde 5 “piese” (Micii Sanitari, Croitorasii Iscusiti, Arta si Indemanare, jocuri si muzica si Arhitect si Constructor) menite sa-i invete pe copii, in joaca, lucruri interesante din diverse domenii de activitate si sa le trezeasca interesul de a le aprofunda mai tarziu.

Erou de Poveste este un program intensiv, care se deruleaza pe parcursul a 3 saptamani (30 de ore) si se finalizeaza cu un spectacol. Piesa pusa in scena, modul de prezentare si realizare se adapteaza pentru fiecare grupa de varsta, pentru fiecare grup de copii, tinand cont de particularitatile individuale si de grup, iar in realizarea spectacolului se folosesc costume, masti, recuzita (obiecte care sa-i ajute in creatie si intelegere) si alte elemente de sprijin (muzica, dans si cantec).

Arta Comunicarii este menit sa-i ajute pe copii sa se cunoasca si sa comunice mai bine si este destinat, in egala masura, atat copiilor timizi, carora le ofera posibilitatea de a-si invinge timiditatea si a-si „construi” indrazneala, cat si copiilor extrem de volubili, carora le ofera posibilitatea de a descoperi ce dar minunat este acela de a asculta ce spun cei din jurul lor si de a-i stimula sa-i asculte si sa-i simta pe ceilalti.

Ritmuri de vacanta este menit sa-i stimuleze pe copii sa simta muzica, sa vibreze pe ritmurile acesteia si sa-si imagineze propria poveste pe o tema muzicala. Include exercitii de euritmie, care ii ajuta pe copii sa faca un pas inainte pe drumul dezvoltarii armonioase.

Puzzle de vacanta si Erou de Poveste sunt destinate copiilor cu varsta intre 6 si 12 ani, iar Arta Comunicarii si Ritmuri de vacanta sunt pentru copii cu varsta intre 4 si 12 ani. Aceste ateliere se desfasoara diferentiat, fiind adaptate categoriilor de varsta: 4 – 8 ani si 9 – 12 ani. Pentru a se implica intr-o masura cat mai mare in activitati, se lucreaza cu grupe mici (maxim 8 – 10 copii).

SmartKidsLand a pregatit o surpriza si pentru mamici: clubul SmartMami, unde sunt asteptate mamicile care au copii cu varsta intre 0 si 12 ani. In cadrul acestui club, pot afla raspunsuri la intrebari privind ingrijirea si dezvoltarea copilului si pot beneficia de multe alte avantaje (de exemplu, reduceri de 10 – 15% la cursurile pentru copii, o sedinta gratuita de quilling, de craciun sau paste, in care confectioneaza alaturi de copii felicitari pentru cei dragi sau o sedinta gratuita de consiliere cu specialistul pe probleme medicale).


Te-ar mai putea interesa: