IVAPUR gel exfoliant: Exfoliaza si curata in profunzime, cu refacerea texturii pielii
Publicat Vineri, 18 mai 2012, de catre Famme.ro
Cu o textura lejera, IVAPUR gel exfoliant ofera o curatare delicata si in profunzime, indepartand atat celulele moarte, cat si impuritatile provenite din mediul extern sau acumularile de sebum ce obstrueaza porii. Formulat special pentru nevoile pielii sensibile, grase sau mixte,  IVAPUR gel exfoliant are proprietati antibacteriene, de reducere a secretiei de sebum si hidratare a pielii. Folosit cu regularitate, el contribuie la pastrarea sanatatii pielii si  refacerea texturii sale, cu aspect neted si luminos. Nu contine parabeni, nici alcool si este excelent tolerat chiar si de pielea cea mai sensibila.Procesul natural de reinnoire celulara este continuu, celulele moarte ale epidermului fiind inlocuite in totalitate, la fiecare 28 de zile (pentru pielea sanatoasa). Exfolierea, prin dublu mecansim- mecanic si keratolitic, indeparteaza celulele moarte de la suprafata pielii, favorizand innoirea celulara.

In procesul de ingrijire a pielii grase sau mixte, curatarea temeinica si regulata este primul pas. Efectul benefic al gelurilor de spalare, al demachiantelor speciale care actioneaza asupra inlaturarii impuritatilor si sebumului este sporit prin actiunea de exfoliere, de 1-2 ori pe saptamana. Se asigura astfel o curatare perfecta a tenului si se pregateste pielea pentru aplicarea cremelor de ingrijire. Exfolierea periodica si regulata contribuie la mentinerea sanatatii pielii grase sau mixte- o piele cu predispozitie spre inflamatii si imperfectiuni. 

IVAPUR gel exfoliant contine un numar mic de ingrediente, pentru a fi cat mai bine tolerat chiar si de pielea cea mai sensibila, este fara parabeni, fara alcool, are o textura foarte lejera. Nu produce iritatii si nu agreseaza pielea sensibilizata de tratamentele dermatologice. 
ivapur_-_exfoliating_gel.jpg

Microparticulele din compozitia sa curata pielea printr-o exfoliere blanda, dar eficienta. Impuritatile si celulele moarte sunt astfel eliminate. 

Acidul glicolic este cea mai mica molecula din clasa AHA (alfa-hidroxiacizi), penetreaza pielea mai eficient decat orice alt AHA, actionand in profunzime. Stimuleaza reinnoirea celulara si oxigenarea tesutului.  

Zincidone® este un complex cu actiune dubla: Zn (un oligoelement cu rol esential in sinteza proteica si diviziunea celulara) normalizeaza secretia de sebum si are actiune antibacteriana, iar  acidul L-pirolidon carboxilic (L-PCA) creste biodisponibilitatea Zn, sporind eficienta acestuia. Are si proprietati hidratante.

Apa termala Herculane are proprietati calmante si antiiritante asupra pielii sensibile.

De 1-2 ori pe saptamana, se aplica o cantitate mica de gel pe fata umeda, folosind varful degetelor. Se maseaza circular, insistand pe zona T. Apoi, se clateste din abundenta cu apa calda si se usuca fata, tamponand cu un prosop curat.

Gama Ivatherm pentru ingrijirea tenului gras, acneic 
IVAPUR gel spumant purifiant pentru piele mixta si grasa 
IVAPUR gel exfoliant
AKNE-SYT crema pentru piele grasa cu imperfectiuni severe
CREMA PENTRU TEN GRAS CU TENDINTA ACNEICA

IVAPUR gel exfoliant este disponibil, din luna mai, in farmacii, la pretul recomandat de 45.20 RON


Cuvinte descriptive:
,

Te-ar mai putea interesa: