Noul solist INXS: Ciaran Gribbin
Publicat Luni, 26 septembrie 2011, de catre Bogdan Enache
Irlandezul Ciaran Gribbin este noul solist al trupei australiene INXS, potrivit site-ului oficial al trupei, care a si dat publicitatii o inregistrare cu noua voce cantand "Tiny Summer".  


INXS au anuntat ca va scoate un album de studio alaturi de Gribbin, care va canta atat piesele vechi ale trupei cat si noi creatii, in concertele pe care le vor sustine in America de Sud, Australia si Europa in lunile noiembrie si decembrie.

Nascut in Belfast, Ciaran Gribbin este un cantaret si compozitor nominalizat la premiile Grammy, care a colaborat de-a lungul anilor cu o serie de artisti celebri, precum Snow Patrol, Groove Amanda, Paul McCartney, Madonna si Paul Oakenfold. În calitate de compozitor, Gribbin a compus, inregistrat si produs toate piesele incluse pe coloana sonora a filmului "Killing Bono", ce va fi lansat pe marile ecrane nord-americane in toamna acestui an. El a compus, totodata, coloana sonora a filmului "Heartless", regizat de Philip Ridley, si a colaborat la coloanele sonore ale filmelor "Wild Target" si "Love and Suicide".

De la formarea trupei, in Australia, in 1977, trupa INXS a lansat albume si compilatii care s-au vandut in peste 30 de milioane de exemplare in intreaga lume, a avut piese ajunse in fruntea topurilor muzicale in tari de pe patru continente, sase albume de Top 10 in Marea Britanie, cinci albume de Top 20 in Statele unite ale Americii si 33 de hituri in tara lor natala.

Printre materialele discografice de succes lansate de-a lungul anilor de grupul australian se numara "Kick" (1987) - ce a inregistrat vanzari de peste 10 milioane de exemplare -, "X" (1990) si "Welcome To Wherever You Are" (1992).

Asculta aici "Tiny Summer"


Cuvinte descriptive:

Te-ar mai putea interesa: