Pascal Bruckner se intalneste cu cititorii pe 27 iulie la Bucuresti
Publicat Miercuri, 20 iulie 2011, de catre
Scriitorul francez Pascal Bruckner se va intalni cu cititorii din Romania pe 27 iulie, la libraria Carturesti Verona din Capitala, informeaza un comunicat al editurii Trei.


Intalnirea, programata pentru ora 18.00, este prilejuita de lansarea noului volum al scriitorului, "Paradoxul iubirii".

La eveniment vor participa regizoarea Chris Simion, criticul literar Dan-Silviu Boerescu si directorul editorial al editurii Trei, Magdalena Marculescu.

"Paradoxul iubirii" este un volum de eseuri provocatoare despre iubire. Cartea lui Pascal Bruckner descrie variatiile paradoxale la care este supusa iubirea in calatoria pe care o face intre erotism si casatorie. Se poate vorbi, se pare, despre progres in ceea ce priveste conditia femeii, conditiile de munca sau conditiile de sanatate ale oamenilor, dar nu si atunci cand se vorbeste despre sentimente si pasiuni.

Pascal Bruckner, in varsta de 62 de ani, este autorul mai multor romane, printre care se numara bestsellerul "Luni de fiere", precum si al numeroase eseuri - "Euforia perpetua", "Mizeria prosperitatii", "Tirania penitentei", "Noua dezordine amoroasa", scris impreuna cu Alain Finkielkraut. Toate aceste carti au aparut in Romania la editura Trei.


Cuvinte descriptive:

Te-ar mai putea interesa: