Printesa inselata! Charlene de Monaco ar putea rupe casnicia
Publicat Marti, 05 iulie 2011, de catre Andreea Nestian
La doar cateva zile de la casnicia regala, Principesa Charlene de Monaco ar putea sa-si paraseasca sotul daca se va confirma ca acesta a inselat-o in timpul relatiei cu ea.


Inainte de nunta, in presa din intreaga lume au aparut zvonuri ca Albert, in varsta de 53 de ani, ar mai avea cel putin un copil nelegitim, in afara de cei doi despre care se stia deja. Afectata de aceste zvonuri, Principesa este decisa sa afle adevarul si daca se va confirma ca sotul ei a inselat-o si a adus pe lume alti copii este foarte posibil ca ea sa nu se mai intoarca alaturi de el din luna de miere.


"Prioritatea pentru Charlene este sa afle daca Albert a inselat-o.


Charlene s-a resemnat cu faptul că Albert are copii nelegitimi, insa este disperata sa afle daca vreunul dintre ei s-a nascut in timpul relatiei de cinci ani pe care au avut-o" a declarat o sursa a Palatului din Monaco.


Daca se va dovedi ca Albert a fost necredincios, Charlene ar putea refuza sa se intoarca la Monaco. Cei doi se afla in luna de miere in Africa de Sud, locul de nastere al Principesei.


Cu cateva zile inainte de nunta au aparut informatii conform carora Charlene ar fi vrut sa anuleze casatoria si sa plece in tara natala, din motive legate de principe. Acestre informatii au fost insa dezmintite de palatul princiar.


Te-ar mai putea interesa: