Ridurile si cearcanele - o amintire cu ajutorul cremei contur pentru ochi de la Ivatherm
Publicat Luni, 05 martie 2012, de catre Costina Constantinescu
Riduri sub ochi? Cearcane pronuntate?


Ivatherm a creat special pentru tine crema-contur pentru ochi  cu un puternic  efect  antirid si anticearcan, folosind cele mai eficiente ingrediente: Viniferol si Complexul MDI - extras din cartilagiu marin.

Viniferol, unul dintre cei mai noi si eficienti agenti antirid si anti-ageing, este un extras din struguri rosii si vita-de-vie, care actioneaza stimulativ si protector asupra “genelor longevitatii” - sirtuinele. 
 
Astfel, Viniferol-ul  restructureaza si regenereaza pielea in profunzime!
 
Complexul MDI - extras din cartilagiu marin, are efecte vizibile anticearcan, demonstrate prin studii clinice. Acesta actioneaza prin inhibarea degradarii colagenului din piele. 
 
Crema-contur pentru ochi , cu efect antirid si anticearcan, de la Ivatherm contine si Apa termala Herculane, bogata in saruri minerale si oligoelemente indispensabile (Fe, Cu, Zn, Fl, Mg).  Apa termala Herculane are proprietati calmante si antiiritante asupra pielii sensibile.
 
De asemenea,  crema antirid si anticearcan - contur de ochi , contine si ingrediente precum:
 
Untul de Karite si uleiul de migdale dulci contribuie la sanatatea pielii, aducandu-i vitaminele si acizii grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare.
 
Alfa-bisabolol este antiinflamator binecunoscut, obtinut din Vanilomopsis Eritropapa, arbore din Amazon.
 
Folosind crema-contur pentru ochi  de la Ivatherm cu Viniferol si Complexul MDI, lupti impotriva a doua probleme: ridurile si cearcanele, iar batalia va fi, in mod clar, castigata de tine!

 Te-ar mai putea interesa: