Sarbatoreste-ti divortul! Organizeaza o petrecere
Publicat Marti, 18 octombrie 2011, de catre D.M.S.
Pe principiul "sarbatorim nunta, sa celebram si divortul", organizarea unei petreceri cu ocazia separarii legale de sot nu este o idee iesita din comun.


Chiar si cuplurile celebre fac acest lucru, deci de ce sa nu sarbatoresti si tu separarea de sot. 

In vara acestui an, Jack White (solistul fostei trupe The White Stripes) si Karen Elson si-au anuntat divortul, ocazie cu care si-au invitat prietenii si familia la o petrecere. Data evenimentului nu a fost aleasa intamplator, acesta fiind organizat chiar in ziua in care sotii White ar fi aniversat sase ani de casnicie. Astfel, pe 6 iunie, apropiatii lui Jack si Karen White au fost invitati sa sarbatoareasca "dezlegarea casatoriei". Au fost promise aceleasi amintiri ca la o nunta: masa si dans, fotografii si cadouri. 

ideea nu este deloc rea, desi prima reactie ar fi sa spui ca este de prost gust. multi dintre noi credem ca divortul este un eveniment delicat, privat si, cu siguranta, nu o ocazie de a dansa si a bea o cupa cu sampanie. Totul pare a fi doar o bataie de joc a juramintelor care s-au facut si o modalitate puerila de a pasi intr-un nou capitol al vietii.

Insa, daca separarea a fost facuta pe cale amiabila, o petrecree de divort i-ar asigura pe apropiati ca totul este bine cand se termina cu "bine". Astfel, familia, prietenii si cunoscutii nu trebuie sa fie de partea unuia dintre soti, sa evite anumite discutii sau sa se simta stanjeniti in relatia cu viitori divortati. Intr-o anumita maniera, poate fi chiar un eveniment care vindeca ranile, un moment in care cuplul care divorteaza si toti oamenii din viata lor ajung la punctul culminant si inchid un capitol din viata lor. 

Daca te aflii in acest punct al vietii tale si decizi sa organizezi o petrecere de divort sau primesti o invitatie la un astfel de eveniment, tine minte ca fiecare persoana face fata durerii in felul propriu. Si in cazul petrecerii de divort, ca si in casnicie, este nevoie de doi pentru a face totul posibil.


Cuvinte descriptive:

Te-ar mai putea interesa: