Sophia Loren, mai senzuala ca niciodata la 77 de ani
Publicat Miercuri, 21 septembrie 2011, de catre D.M.S.
Numele Sophiei Loren te duce imediat cu gandul la senzualitate, frumusete si sex-apeal. Chiar si la venerabila varsta de 77 de ani, italianca este mai fascinanta ca niciodata.


Sophia Loren, pe numele real Sofia Scicolone, s-a nascut la Roma pe 20 septembrie 1934, ca fiica nelegitima a napolitancei Romilda Vilani, o modesta profesoara de pian.

Cand avea 15 ani mama sa a inscris-o la un concurs de frumusete "Concursul pentru alegerea Principesei marii" la Neapole unde a castigat locul doi si s-a inscrie la o modesta scoala de arta dramatica din acelasi oras. Sigura pe frumusetea fiicei sale, mama sa se muta cu Sophia la Roma si face lobby intens pentru aceasta. Actuala Loren si-a schimbat atunci numele in Sofia Lazzaro si in 1952 primeste primul rol, Barbara Lama, in filmul "Africa sotto i mari" care ii pune in evidenta frumusetea si incepe sa se faca remarcata.

Producatorul Carlo Ponti, cel care intuieste talentul si expresivitatea chipului ei, ii propune primul contract pe trei ani, ii schimba numele in Sophia Loren si ii incredinteaza primul rol de la care incepe celebritatea ei, Aida in filmul regizat de Clemente Fracassi in 1953.

Intalnirea actritei cu regizori ca Fellini, Visconti, Antonioni si mai ales De Sica, interpretarile unor roluri memorabile in filme ca: Quo Vadis, La Ciociara, Giornata particolare, Una, Pret-a-Porter etc., si cuplul cu Marcello Mastroianni o recomanda pe Sophia Loren ca o adevarata stea a cinematografiei.

Intr-un top al celor mai frumoase femei din lume, realizat de experta americana in fashion Sally Allen, actrita Sophia Loren figureaza la loc de frunte.

Sophia Loren este considerata inca un sex-simbol al Hollywood-ului. Si faptul ca lumea este inca atrasa de personalitatea ei este intarit de toate topurile de genul "una dintre cele mai frumoase", "una dintre cele mai fascinante", de ce nu "una dintre cele mai tari" femei, din care actrita este nelipsita.

In aceasta vara Sophia a fost surprinsa de paparazzi in timp ce facea plaja fara sutien, expunandu-si nonsalant nurii la soare.


Cuvinte descriptive:

Te-ar mai putea interesa: