Strangere de fonduri la Gala Ziaristilor
Publicat Luni, 29 august 2011, de catre D.M.S.
Marti, cu incepe de la ora 19:30, la AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, are loc Gala Ziaristilor (Editia V). timp de doua ore, mai multi ziaristi isi vor prezenta abilitatile in fata unor probe de indemanare, spontaneitate, prezentarea unor tinute speciale de seara si casual.  


La eveniment, care va fi prezentat de stilista Adina Buzatu, si-au anuntat prezenta mai multe vedete din lumea mondena si din fotbal. Dintre fotbalisti, Dani Coman, Catalin Straton, Ovidiu Herea si Mihai Roman vor reprezenta echipa Rapid Bucuresti. Alaturi de ei vor lua parte impresara Ana Maria Prodan si fostul fotbalist Ionut Lutu. Atmosfera va fi intretinuta de artisti renumiti, precum Nicola, Sophia, Bambi, Stefania Calofir si Claudette. Publicul prezent va mai avea parte si de un alt moment special, ce va fi asigurat de sportivii de la Federatia Romana de Kempo. Tot din juriu, pe langa fotbalistii de la Rapid si focoasa Ana Maria Prodan, va face parte si primarul Busteniului, Emanoil Savin.

Scopul Galei Ziaristilor este strangerea de fonduri pentru ca doua fete gemene, Adi si Lulu, in varsta de 26 de ani, sa aiba o sansa la o viata normala. Cele doua surori sufera de atrofie cerebeloasa si necesita urgent un transplant de celule stem in China. 60.000 de euro este suma pe care atat organizatorii, cat si cei implicati in acest evenimnt, spera s-o poata strange. evenimentul este organizat de jurnalista Beatrice Filip.


Te-ar mai putea interesa: